Big Green Egg

Exclusief voor onze Big Green Egg-klanten!

Big Green Egg - Watch & Learn.  

Tijdens deze sessie ontdek je onder begeleiding van de chef alles over je Big Green Egg.
We starten met de basics: correct aansteken van je ei, temperatuur regelen, direct grillen & indirect, gebruiken van verschillende accessoires, onderhoud, ....

Deelnemen kan dus enkel als je reeds een Big Green Egg bij Kooktijd hebt aangekocht.   

De eerstvolgende sessies zijn gepland op volgende data en duren circa 3uur.

Deelname bedraagt €89 pp.

dinsdag 11 juni - start 18u30


Inschrijven kan door te mailen naar info@kooktijd.be. 

 


Demeyere

Op dinsdag 14 mei organiseren we een KOOKWORKSHOP met DEMEYERE. Karen, ambassadeur van Demeyere, zal samen met jullie een kleine menu bereiden.
Je leert alle tips en trucs over energiezuinig koken, hoe te bakken in de keramische en onverslijtbare RVS pannen én uiteraard geniet je van al dat lekkers.
Per sessie kunnen er slechts 4 personen meedoen.

Deelname bedraagt €35, koop je die dag een kookpot of bakpan van DEMEYERE dan krijg je €25 korting en is je deelname bijna terugbetaald.  

De eerste sessie start om 11u tot 12u30 (volzet). Doe je liever na de middag mee dan kan je je inschrijven voor de sessie van 13u30-15u .


Inschrijven kan door je naam, adres en gsm-nr door te mailen naar info@kooktijd.be, vergeet niet te vermelden bij welke sessie je graag mee kookt.Dualit

Op woensdag 15 mei organiseren we de eerste workshop / Watch & Learn met DUALIT, bij ons vooral gekend van hun iconische toasters.
Deelname bedraagt €10 en kan in 1 van volgende sessies:

13u-14u
14u30-15u30
16u-17u

Wat we juist gaan klaarmaken is nog even een verrassing maar ik denk alvast aan verrassende zoete en hartige croques, smoothies & shakes, spreads, lunch- en ontbijtinspiratie! Alle toestellen van Dualit worden gebruikt.

Inschrijven kan door te mailen naar info@kooktijd.be en je naam, adres en gsmnummer door te geven. Vergeet niet te vermelden in welke sessie je graag meedoet.


Kookworkshop Pizza! 

Op woensdag 12 juni organiseren we de eerste échte kookworkshop Pizza in de Vonken & Big Green Egg.
We starten met de basis en dat is het perfecte pizzadeeg. Tom, ervaren pizza-fan & bakker in hart en nieren, volgde zelfs een 11daagse opleiding bij AVPN (Associazione Verace Pizza Napoletana) in Napels, Italië om zijn technieken te perfectioneren en had de beste punten van de klas :-) . Hij kan het dan ook nog eens heel goed uitleggen dus dat komt helemaal in orde! We starten om 18u30 en de workshop duurt circa 2.5 - 3 uur. Deelname bedraagt € 89 per persoon. Je werkt in een groepje van 2 samen aan de deeg, het is dus aanbevolen om per 2 in te schrijven. Alleen meedoen kan uiteraard ook maar dan maak je dus samen met iemand anders de degen. Dit is een actieve kookworkshop dus je gaat zelf aan de slag, het perfecte pizzadeeg bereiden, beleggen en bakken in de houtgestookte Vonken en Big Green Egg.
We voorzien alle materialen, ingrediënten, drankjes en een keukenschort om te gebruiken. Zelf moet je niets meenemen, de recepten krijg je achteraf ook mee naar huis. Je neemt ook je zelfgemaakte deeg mee naar huis dus kan je meteen je kunsten tonen aan vrienden & familie!


Inschrijven kan door te mailen naar  info@kooktijd.be  en je naam, adres en gsmnummer door te geven. 
Annulatiebeleid :  Door in te schrijven voor een workshop ga je ook akkoord met ons annulatiebeleid. Kan je om eender welke reden niet meedoen en annuleer je 14 dagen voor de workshop dan proberen we in eerste instantie een vervanger voor je te vinden. Kan deze gevonden worden dan ontvang je een tegoedbon voor het inschrijvingsbedrag. Je mag voor elke workshop (behalve Watch & Learn Big Green Egg) in samenspraak met Kooktijd ook zelf een vervanger sturen. Je regelt dan zelf onderling met jouw vervanger het inschrijvingsgeld. Als een workshop wegens omstandigheden geannuleerd wordt door Kooktijd dan proberen we in eerste instantie een nieuwe datum te vinden. Past deze niet in jouw agendan dan wordt het volledige inschrijvingsgeld terugbetaald.