Odoo + afbeelding en tekst

Visie


Sinds jaar en dag is de keuze aan keukengereedschap enorm toegenomen. Naast de hoeveelheid is ook de kwaliteit verbeterd. Messen, potten en pannen zijn tegenwoordig in allerlei ergonomische varianten en de meest moderne materialen te koop.   

Door een keuze die groter is dan ooit, is er bij de consumenten ook een toenemende vraag naar goed advies. Welk mes is bijvoorbeeld bij uitstek geschikt voor een bepaalde taak en moet het lemmet recht of gebogen zijn, stijf of flexibel, lang of kort? Waarom hebben sommige pannen handvatten en andere niet? Is roestvrij beter dan carbon?  

Bij ons kan je terecht voor alle informatie over alle soorten kook- en keukengereedschap, of het nu een eenvoudig aardappelschilmesje is of een complete keukenmachine. Wij leggen je uit hoe bepaalde apparatuur werkt en hoe je deze het best kan gebruiken. Wat je in jouw keuken wenst, is vooral afhankelijk van persoonlijke smaak. 

Of je nu pas beginnende, gevorderde of professionele kok bent, wij willen je informeren, inspireren en de paden naar nieuwe culinaire ontdekkingen helpen blootleggen. 


 Met enthousiaste groeten,

Caroline Verdick