Odoo + afbeelding en tekst

Wij zijn er voor jou!

Ook tijdens deze 2de lockdown zijn we er voor jou. 

Bestellen en afhalen, verzenden van pakketten, levering aan huis, videogesprekken, telefonische assistentie,...

Samen kunnen we dit aan! Samen kunnen we dit overleven!

Odoo + afbeelding en tekst

Ook al is onze winkeldeur gesloten, wij blijven klaar staan voor jullie!

Het kriebelt heel erg om jullie perfect verder te helpen. We zorgen nog steeds voor het gepaste advies bij je aankoop van een dunschiller, keramische pan, losse thee tot koffiemachine, éxtra feestelijk ingepakte cadeau's, cadeaubonnen, .... en dit alles in onze persoonlijke stijl.

Je kan ons dan ook op verschillende manieren blijven bereiken :

  * bel naar 014/757075

  * mail naar info@kooktijd.be

  * mail via het contactformulier op de website

  * stuur een bericht via facebook of instagram

Dat kleine beestje met grote gevolgen... Wie had dit 1 jaar geleden ooit kunnen denken. Een 2de lockdown op enkele maanden tijd. Ik gloei nog steeds van trots als ik terug denk aan jullie bestellingen en sympathie in maart, april en mei. Ik kan alleen maar hopen en bidden dat jullie me deze keer weer willen steunen. 

November & december zijn voor Kooktijd dé 2 belangrijkste maanden van het jaar. Het hele jaar zijn we dan al bezig met voorbereidingen. Momenteel leggen we de laatste hand aan onze feestfolder. Die mag je sowieso vol cadeau-inspiratie eind november in je brievenbus verwachten. 

Dus aarzel niet om ons te contacteren! 

De Kooktijd-bakfiets zal weer flink wat kilometers maken, onze camionette wordt nog extra vol getankt en Julienne zal ook weer vele kilometers mee wandelen om pakjes in de buurt af te geven. Maar deze keer kan je ook je bestelling ophalen aan de winkel (op afspraak) of zorgen we dat je pakket zo snel mogelijk tot bij jou geraakt.

Samen lukt ons dit en samen komen we hierdoor.