Odoo + afbeelding en tekst

Welkom bij Kooktijd!

Ondertussen meer dan 13 jaar geleden maakte ik mijn droom waar. Een eigen winkel, niet zomaar een winkel maar een échte kookwinkel. Reeds als klein meisje was ik al gepassioneerd door koken. Mijn favoriete leesvoer zijn nog steeds kookmagazines & kookboeken. Puur uit interesse volgde ook enkele jaren avondschool "restauranthouder". En dat komt hier nog dagelijks van pas.

En van je hobby & passie je job maken, dat is elke dag weer met plezier gaan werken.  Ik kan er dan ook echt van genieten om jou met de juiste pan te laten buiten gaan, je perfect te adviseren in de keuze van het goede koksmes en tips & trucs mee te geven om de perfecte pizza op je Big Green Egg te bakken.


Odoo + afbeelding en tekst

Persoonlijke service & deskundig advies

De markt verandert dagelijks en ik blijf graag goed op de hoogte van alle nieuwigheden en aanpassingen. Zo bezoek ik geregeld beurzen en leveranciers in België en in het buitenland. In de demonstratiekeuken achteraan in de winkel ga je ons Kooktijd-team ook geregeld aan de kook zien. Nieuwe pannen worden eerst uitgebreid in de winkel en thuis getest en komen dan pas in ons aanbod. Want zo kunnen we jou pas echt goed adviseren. Alle mogelijkheden van de nieuwste juicer worden getest, mandolines worden uitgeprobeerd, ook de keuze van onze thee wordt geproefd en besproken,...

Je kan ook geregeld naar demonstraties komen kijken in deze demokeuken. Onze gastkok demonstreert dan en laat je proeven van wat lekkers. Zo leer je veel bij over oa. Bamix staafmixers, keukenrobotten van Magimix, siliconen bakvormen van Silikomart, keramische pannen van GreenPan, koffie met de Jura koffievolautomaten,... Demonstraties zijn steeds volledig gratis en vrijblijvend, je moet je hiervoor ook niet inschrijven.

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Caroline

Mij zal je dagelijks spotten in de winkel. Je zal me dus vast al wel eens tegen gekomen zijn. Al van kleins af aan gepassioneerd door koken en zeker ook door lekker eten :-) .

Ik kan uren blijven praten over succesrecepten met de Magimix CookExpert of over het aardewerk van Bunzlau Castle. Ik kan in geuren & kleuren het verschil tussen onze tientallen verschillende pannen uitleggen. En misschien kom ik bij jou wel eens een Jura koffievolautomaat leveren en installeren?

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Chris

Chris is mijn rechterhand in de winkel. Zonder dat ik het moet uitspreken weet zij wat ik bedoel. Zij is minstens even gepassioneerd door koken en lekker eten als ik. Ze heeft ook enorm veel productkennis door haar voorliefde voor koken, eerdere jobs in de horeca en de extra opleidingen die ze reeds gevolgd heeft. 

Een topper in de winkel die altijd vriendelijk, enthousiast en goedlachs is én ze is een kei in de mooiste etalages & feestelijke cadeautjes maken.

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Julienne

Julienne is onze "kantoorhond". Deze Australian Labradoodle zal je vast wel eens zien hier!

Odoo + afbeelding en tekst

         Benieuwd naar onze winkel?