Slijpservice

Odoo + afbeelding en tekst

Hoe werkt het

Wij zijn aangesloten bij de Hollandse SlijpService, deze combineren eeuwenoud vakmanschap met de nieuwste technieken en dit resulteert in een ongeëvenaarde slijpkwaliteit. Messen en scharen geslepen door de Hollandse SlijpService zijn scherper dan u ooit gewend was. U kan bij ons terecht voor het slijpen van koksmessen, broodmessen, keukenmessen, tafelmessen, zakmessen, huishoudscharen, kappersscharen, papierscharen, … zelfs het mes van uw grasmaaier kan ingeleverd worden om te slijpen.

Kijk voor meer informatie op de website van de Hollandse SlijpService of neem voor verdere vragen contact op met ons.

Odoo + afbeelding en tekst

Onze Rob

Ik stel me graag even aan u voor. Mijn interesse en passie voor het slijpen van messen is al heel vroeg ontstaan. Ik kom uit een groot horecagezin waarbij diverse restaurants in het verleden de revue zijn gepasseerd. Mijn vader heeft me laten zien hoe hij de messen scherp maakte en al snel mocht ik deze taak van hem overnemen. Uiteindelijk heb ik 29 jaar dienst gedaan in de vleesverwerking en kwam ik dagelijks in contact met messen. Het was dan ook één van mijn taken om de messen op orde en scherp te houden. Het is altijd mijn passie gebleven en wilde er meer van weten en kunnen en ben ik uiteindelijk bij de Hollandse SlijpService terecht gekomen.
Na een intensieve opleiding bij de Hollandse SlijpService heb ik de
slijptechniek van Passieux en het vakmanschap eigen gemaakt.

Ik ben de afgelopen 29 jaar in de vleesverwerking afhankelijk geweest van scherpe messen waarmee ik mijn boterham verdiende. Sterker nog, ik weet als geen ander wat het inhoud om met een scherp mes te werken. Het verlaagt de kans op lichamelijke klachten, het product wordt beter en de productie gaat omhoog. Dit wil ik ook graag overbrengen. 

Met negenentwintig jaar ervaring heb ik mezelf altijd voorzien van scherp materiaal waardoor dit aansluit bij wat ik altijd heb gedaan. De slijpkwaliteit die de Hollandse SlijpService biedt is beter dan ik in mijn hele carriere ooit heb gezien. En nu zelf met trots kan zeggen dat ik dit nu ook kan.  Dit is voor mij een uitgelezen kans om samen met dit prachtige bedrijf het vakmanschap uit te dragen en heel veel andere mensen blij te maken met een echt scherp mes!

Mijn missie is om iedereen te helpen die afhankelijk is van scherp gereedschap door de levering van een sublieme mobiele geconditioneerde slijpkwaliteit. 

Met vriendelijke groeten,
Rob van Nieuwamerongen