Odoo + afbeelding en tekst


Koken

Goei gerief is 't halve werk!

Of je nu professioneel met koken bezig bent, de gewone dagelijkse kost kookt, een bourgondiër bent of een echte hobbykok… bij Kooktijd waan je je in een speelgoedwinkel voor foodies. Of je nu komt voor een complete pannenset of een aspergeschiller, we helpen je graag met ons persoonlijk advies.

Odoo + afbeelding en tekst


Potten en pannen

Als we van iets veel verstand hebben, zijn het wel potten en pannen. 
Voor het perfecte stukje vlees aan te braden of de lekkerste pannenkoeken te bakken, we helpen je graag aan de beste pot of pan om dit klaar te maken.

Odoo + afbeelding en tekst


Braden en sudderen

Een stevige bakpan voor de rest van je leven, een oerdegelijke gietijzeren stoofpot voor de heerlijkste suddergerechten, een braadslede zodat je eerst je gerecht kan aanbraden en dan kan laten verder garen in de oven of misschien wel een Crockpot? 

Odoo + afbeelding en tekst


Messen en snijden

En goed mes heb je voor 't leven. En dat moet je zelf even voelen en vasthouden. We leggen je graag het verschil uit tussen de Europese en Aziatische messen. Wat maakt een damaststalen mes zo speciaal? En waarmee kan je welk mes het beste slijpen? 
Ook onze vaste messenslijper Rob komt geregeld langs.

Odoo + afbeelding en tekst


Big Green Egg

Als premium dealer van Big Green Egg mag ik wel zeggen dat we pro's zijn op bbq-gebied. Met de Big Green Egg kan je zoveel meer dan enkel grillen. Je bakt er brood, pizza, quiche en taart op, rookt vis, gaart indirect grote stukken vlees, grilt groenten, slowcookt stoverij, … Eigenlijk kan je quasi alles in deze kamado.

Geregeld demonstreren we ook voor de deur met onze Big Green Egg's. En als extra pluspunt krijg je bij aankoop van een Big Green Egg bij Kooktijd een BBQ-pakket én gratis levering. 

Odoo + afbeelding en tekst


Bakgerief

Wat is er meer ontspannend dan deeg kneden, taarten versieren of samen met de kinderen koekjes bakken? Bakken blijft aan populariteit winnen. Ik vind het ook nog steeds prachtig dat je van bloem, eieren, suiker,... iets heerlijks kan creëren.

We hebben een uitgebreid aanbod aan brood-& cakevormen, springvormen, taart-& quichevormen, taartringen, deegrollen, bakmatjes, wafelvorken,.... maar ook een ruim assortiment aan bakmixen voor cake, biscuit, banketbakkersroom,... rolfondant, taartdecoratie...

Odoo + afbeelding en tekst


Zoals een echte chef-kok

Al eens asperges geschild met een slechte dunschiller? Courgette-pasta gesneden met een gewoon schilmesje? Kersen ontpit zonder een degelijke kersenontpitter? Een lekkende thermos in je rugzak gehad? Wij hebben de juiste tools die van koken een feestje maken!Odoo + afbeelding en tekst

Onmisbaar met een stekker


Trots als ambassadeur van de Magimix CookExpert, al bijna 20 jaar blij met mijn KitchenAid keukenrobot & Dualit broodrooster, Zwitserse degelijkheid met de Bamix staafmixers en Jura koffievolautomaten,..Voor degelijke elektrische toestellen mét deskundig advies en een uitleg in mensentaal ben je bij Kooktijd aan het juiste adres. Zo gebruiken we quasi al deze toestellen ook zelf en zijn we dus extra goed op de hoogte van al de mogelijkheden.

Odoo + afbeelding en tekst


Bunzlau Castle

Ik heb mijn hart helemaal verloren aan Bunzlau Castle. Dit aardewerk wordt in Polen gemaakt van witte klei en wordt nog steeds met de hand bestempeld en beschilderd. Er zijn tientallen verschillende prints maar door dit handwerk kan je wel zeggen dat elk schaaltje, kopje of bord uniek is. Prachtig om te krijgen en nog fijner om zelf te verzamelen. Elk stuk mag in de vaatwasser, oven en microgolf (leuk weetje : de oren van de kopjes worden niet warm in de microgolf. Perfect om mijn tas soep 's middags in op te warmen.) We hebben steeds een uitgebreide collectie in voorraad maar kunnen uiteraard ook bestellen. PS Ook het textiel hiervan volgen we in de winkel dus veel ovenwanten, handdoeken & theedoeken in de winkel. (Gemaakt in Portugal)

Odoo + afbeelding en tekst


Koffie

Na 10 jaar Jura koffievolautomaten verkopen, leveren en installeren mag ik wel zeggen dat dit 1 van mijn stokpaardjes in de winkel is. Degelijke Zwitserse koffievolautomaten die met 1 druk op de knop jouw favoriete koffie maken. Kon het leven maar zo simpel zijn als lekkere koffie met de Jura :-). Ik kom met plezier je Jura thuis bij je leveren & installeren (in een straal van 20km rond Turnhout).

Odoo + afbeelding en tekst


Thee

We hebben een ruime keuze aan losse thee, fruit- & kruideninfusies in voorraad. Geregeld wisselen we onze melanges al zullen enkele toppers wel altijd in het assortiment blijven. Koop je een zakje thee, een theezeefje, een nieuwe theepot? Dan geven we je graag al een staaltje van onze thee mee. Zo kan je direct starten en genieten van een momentje me-time. Je zou denken dat we in de zomer wat minder thee verkopen maar niets is minder waar. We inspireren je graag met onze ijsthee's en geven je graag de juiste trucs hiervoor mee.