Exclusief voor onze Big Green Egg-klanten!
Big
Green Egg - Watch & Learn.
Tijdens
deze sessie ontdek je onder begeleiding van de chef alles over je Big Green
Egg.
We starten met de basics: correct aansteken van je ei, temperatuur
regelen, direct grillen & indirect, gebruiken van verschillende
accessoires, onderhoud, ....
Deelnemen kan dus enkel als je reeds een Big Green Egg bij Kooktijd hebt aangekocht.
De eerstvolgende sessies zijn gepland op volgende data en duren circa 3uur.
Deelname bedraagt €89 pp.
dinsdag 11 juni - start 18u30
Inschrijven kan door te mailen naar info@kooktijd.be.
Workshop Snijtechnieken
We werken in een kleine groep van 7 personen zodat je optimale begeleiding krijgt.
Deelname bedraagt € 35 en kan in 1 van de volgende sessies:
10u30-12u30
13u30-15u30
Inschrijven kan door te mailen naar
info@kooktijd.be
en je naam, adres en gsmnummer door te geven.
Vergeet niet
te vermelden of je om 10u30 of 13u30 wenst mee te doen.
Op dinsdag 14 mei organiseren we een KOOKWORKSHOP met DEMEYERE. Karen, ambassadeur van Demeyere, zal samen met jullie een kleine menu bereiden.
Je leert alle tips en trucs over energiezuinig koken, hoe te bakken in de keramische en onverslijtbare RVS pannen én uiteraard geniet je van al dat lekkers.
Per sessie kunnen er slechts 4 personen meedoen.
Deelname bedraagt €35, koop je die dag een kookpot of bakpan van DEMEYERE dan krijg je €25 korting en is je deelname bijna terugbetaald.
De eerste sessie start om 11u tot 12u30. Doe je liever na de middag mee dan kan je je inschrijven voor de sessie van 13u30-15u en de laatste gaat door van 16u-17u30.
Dualit
Deelname bedraagt €10 en kan in 1 van volgende sessies:
Inschrijven kan door te mailen naar info@kooktijd.be en je naam, adres en gsmnummer door te geven. Vergeet niet te vermelden in welke sessie je graag meedoet.
Kookworkshop Pizza!
Op woensdag 12
juni organiseren we de eerste échte kookworkshop Pizza in de Vonken & Big
Green Egg.
We starten met de basis en dat is het perfecte
pizzadeeg. Tom, ervaren pizza-fan & bakker in hart en nieren, volgde zelfs
een 11daagse opleiding bij AVPN (Associazione Verace Pizza Napoletana) in
Napels, Italië om zijn technieken te perfectioneren en had de beste punten van
de klas :-) . Hij kan het dan ook nog eens heel goed uitleggen dus dat komt
helemaal in orde! We starten om 18u30 en de workshop duurt circa 2.5 - 3 uur.
Deelname bedraagt € 89 per persoon. Je werkt in een groepje van 2 samen aan de
deeg, het is dus aanbevolen om per 2 in te schrijven. Alleen meedoen kan
uiteraard ook maar dan maak je dus samen met iemand anders de degen. Dit is een
actieve kookworkshop dus je gaat zelf aan de slag, het perfecte pizzadeeg
bereiden, beleggen en bakken in de houtgestookte Vonken en Big Green Egg.
We voorzien alle materialen, ingrediënten,
drankjes en een keukenschort om te gebruiken. Zelf moet je niets meenemen, de
recepten krijg je achteraf ook mee naar huis. Je neemt ook je zelfgemaakte deeg mee naar huis dus kan je meteen je kunsten tonen aan vrienden & familie!
Inschrijven kan door te mailen naar
info@kooktijd.be
en je naam, adres en gsmnummer door te geven.
Annulatiebeleid : Door in te schrijven voor een workshop ga je ook akkoord met ons annulatiebeleid. Kan je om eender welke reden niet meedoen en annuleer je 14 dagen voor de workshop dan proberen we in eerste instantie een vervanger voor je te vinden. Kan deze gevonden worden dan ontvang je een tegoedbon voor het inschrijvingsbedrag. Je mag voor elke workshop (behalve Watch & Learn Big Green Egg) in samenspraak met Kooktijd ook zelf een vervanger sturen. Je regelt dan zelf onderling met jouw vervanger het inschrijvingsgeld. Als een workshop wegens omstandigheden geannuleerd wordt door Kooktijd dan proberen we in eerste instantie een nieuwe datum te vinden. Past deze niet in jouw agendan dan wordt het volledige inschrijvingsgeld terugbetaald.